ZZP Administratie

Waarom stressen en avonden doorwerken, besteed gewoon je administratie aan ons uit!

ZZP administratie voor kleine ondernemers

Als administratiekantoor in Deventer en omgeving, zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van de ZZP administratie voor kleine ondernemers. Wij verzorgen de bedrijfsadministratie, beantwoorden je vragen en steunen je ook met financieel advies.

Hulp bij uw ZZP administratie nodig?

Als ZZP-er wil je het liefst de focus leggen op het binnenhalen van nieuwe klanten en opdrachten. Als kleine ondernemer wacht de administratie echter ook op jou en daar heb je nou net geen zin in.  Hoe fijn zou het zijn om dan zorgeloos je ZZP administratie uit te besteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor voor ZZP-ers?  Afhankelijk van je behoefte en wensen, kunnen wij de betalingen voor je regelen, facturen inboeken, je jaarrekening opmaken of je belastingaangifte doen.

Kies voor een ZZP administratiepakket

Speciaal voor ZZP-ers hebben wij een ZZP administratiepakket samengesteld. Daarbij heb geen hoge uitgaven per kwartaal of met de jaarafsluiting. Met dit zeer voordelig ZZP administratiepakket betaal je slechts € 75,– excl. btw per maand!  Hier zit alles bij in, dus ook adviesgesprekken of een brief naar de belastingdienst. Zo veel service voor zo weinig geld vind je nergens!

Wat krijg je allemaal in dit administratiepakket?

  • Het verwerken van de administratie
  • Het verzorgen van de aangifte omzetbelasting
  • Het opstellen van de jaarrekening
  • Het maken van tussentijdse verslagen
  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting
  • Het geven van financieel en fiscaal advies

ZZP administratie door ons uit laten voeren?

Wil je ook liever je focus houden op je klanten en een ZZP administratie pakket aanvragen?  Na ontvangst van je aanvraag nemen wij gelijk contact met je op!