Salarisadministratie

Met de salarisadministratie uitbesteed is het snel en goed geregeld!

Salarisadministratie

Administratiekantoor Klijn doet ook de salarisadministratie voor het MKB. Wij kunnen dit desgewenst tijdelijk overnemen bij langdurige ziekte of dat je het bij ons onderbrengt. Voor diverse bedrijven in Deventer en omgeving voeren wij de salarisadministratie uit, zodat deze ondernemers zich kunnen focussen op hun ondernemerschap.

Salarisadministratie uitbesteden?

Het maandelijks doorvoeren van de salarisadministratie is een tijdrovende bezigheid. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met vaste data dat het allemaal verwerkt moet zijn. Je medewerkers willen natuurlijk ook op tijd hun salaris gestort krijgen. Wellicht is het tijd om dit aan ons uit te besteden of over te dragen, zodat de continuïteit en kwaliteit van het salarisadministratieproces gestructureerd verloopt.

De salarisadministratie en fiscale regels

Naast de bedrijfsadministratie is de salarisadministratie een complex en tijdrovend proces. De overheid en de belastingdienst voeren ook regelmatig nieuwe ontwikkelingen door en dit heeft vaak ook invloed op de salarisadministratie. Als je bedrijf dit niet tijdig doorvoert, kan dit leiden tot gemiste subsidies, onbenutte kortingsregelingen of zelfs boetes. Het is van belang dat de salarisadministratie met de meest actuele kennis en toepassing van wet- en regelgeving wordt uitgevoerd.

De salarisadministratie is het werk van specialisten

Het goed en efficiënt uitvoeren van een salarisadministratie is in toenemende mate het werk van specialisten. Administratiekantoor Klijn werkt hiervoor met de meest moderne salarisprogrammatuur; digitale gegevensuitwisseling is standaard.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig en duidelijk: je levert de mutaties aan op de manier die het beste bij je past en ontvangt binnen de afgesproken termijn de volledig verwerkte salarisadministratie retour, per post, e-mail of in je eigen (gratis) digitale loondossier.

Daarbij geven wij ook advies en staan proactief bij met vragen en actuele zaken op het gebied van arbeidsrecht, werving en selectie, moderne beloningsvormen, loonkostenberekeningen en subsidietrajecten.

  • Zelf geen complexe salarisadministratie processen meer uitvoeren
  • Het salarisproces voldoet aan de sociale- en fiscale wetgeving
  • Gegarandeerde continuïteit bij langdurige ziekte of uitval van personeel
  • Gratis advies bij nieuwe ontwikkelingen en actuele zaken
  • Goedkoper uit zijn bij de salarisverwerking; geen extra personeel nodig