Administratie opzetten starters

Waag die sprong, maar wel met de beste basis

Administratie opzetten startende ondernemers

Met ons administratiekantoor in Deventer hebben wij ons ook toegelegd op het opzetten van de administratie voor startende ondernemers. Weet jij hoe dit moet en wat hier allemaal bij komt kijken? Wellicht niet en daarom willen wij jou hier graag bij helpen. Hierna kun je het zelf overnemen of wij blijven de administratie voor je uitvoeren. Net waar jouw behoefte ligt.

ZZP worden en eigen bedrijf beginnen?

Natuurlijk breekt er een nieuwe en spannende tijd voor je aan als je gaat starten als ZZP. Wellicht heb je net je inschrijving bij de KvK geregeld, een bedrijfsnaam bedacht en je bent al druk met nieuwe klanten zoeken bezig.  Een eigen bedrijf beginnen als ZZP is natuurlijk wel heel wat anders dan werknemer in loondienst. Hierin kunnen de meeste starters hulp goed gebruiken.

Ondernemingsplan maken

Wil je een ondernemingsplan maken, vraagt de bank hierom of weet je niet hoe je dit financieel in elkaar moet zetten? Administratiekantoor Klijn helpt startende ondernemers bij het maken van een ondernemingsplan of financieel plan, zodat je een goed beeld krijgt van de nodige investeringen, kostenraming en of je eventuele subsidies kunt krijgen. Ook kunnen we samen kijken of je in aanmerking komt voor bepaalde belastingvoordelen.

Financieel advies nodig bij het starten?

Waar nodig en mogelijk krijg je altijd financieel advies of om te kijken of je plannen haalbaar zijn, op welke kosten je moet rekenen en of je bepaalde investeringen wel kunt doen. Wij zijn er voor de doelgroep ZZP-ers om ze zo goed mogelijk op weg te helpen.

Administratie opzetten

Als je helemaal in de startblokken staat om als ZZP je diensten of producten aan te bieden, heb je natuurlijk ook een goede administratie nodig. Wij kunnen je  administratie opzetten of je administratie bijhouden, net waar jij behoefte aan hebt. Misschien is een voordelig ZZP administratiepakket wel iets voor jou en regelen wij alles voor je tegen een zeer scherp tarief per maand.

Snel als startende ondernemer aan de slag?

Wil je ook goed beginnen als ondernemer en heb je diverse (financiële) vragen of heb je hulp nodig bij je ondernemingsplan of administratie opzetten? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan!