info@akklijn.nl 0570 83 16 48

Over ons

Over administratiekantoor  Klijn

Wij zijn een kleinschalig administratiekantoorin Deventer en verrichten diverse financiële diensten, belastingzaken en geven financieel advies aan ZZP-ers, kleine ondernemers en het MKB.  

 

Onze achtergrond

Mijn naam is Sebastiaan Klijn en ik woon met mijn vrouw en kinderen in Olst. Na de middelbare school heb ik diverse opleidingen in de boekhouding en administratie gedaan. Door mijn werkervaring binnen diverse bedrijven en de accountancy, heb ik een schat van ervaring opgedaan in het uitvoeren van de boekhouding, administratie en fiscale zaken. In 2003 heb ik Administratiekantoor Klijn opgestart en werk nu fulltime binnen mijn eigen bedrijf.


Specalisatie
 
Wij zijn gespecialiseerd in ZZP-ers en startende ondernemers. Door onze brede kennis en werkervaring, hebben wij een goede kijk op het voeren van een overzichtelijke
boekhouding en het opzetten van de administratie voor starters. Daarnaast voeren wij ook de meer complexe en uitvoerige administratie uit voor het MKB.

Daarnaast kun je ons inschakelen bij het opstellen van de jaarrekening. Tevens kunnen wij periodieke financiële verslaglegging, analyses en diverse rapportages voor je opstellen. Natuurlijk voeren wij op verzoek ook je belastingaangifte uit.

 

Sparringpartner in financieel advies en fiscaal advies 

Als sparringpartner in de administratie, geven wij ook financieel advies, fiscaal advies, slimme tips en houden je op de hoogte van recente ontwikkelingen en veranderingen op fiscaal gebied.  Als (startende) ondernemer heb je vaak vragen en kwesties die je even zou willen bepreken. Wij staan daarom graag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Onze onderscheidende kernwaarden

 

“ Wil je als ZZP ook graag je administratiekantoor in Deventer?"