info@akklijn.nl 0570 83 16 48

Jaarrekening

Jaarrekening

Administratiekantoor Klijn in Deventer helpt bedrijven en ondernemers met hun jaarrekening, zodat zij zeker weten dat de jaarrekening aan alle gestelde wettelijke eisen en richtlijnen voldoet.

Jaarrekening maken voor ZZP en MKB

De jaarrekening is het jaarlijkse financiële verslag van je bedrijf. Dit jaarverslag maakt duidelijk welke activiteiten en diensten je bedrijf in het afgelopen jaar heeft verricht en tot welk financieel resultaat dit heeft geleid.  Het is van belang dat de jaarrekening goed op de bedrijfsadministratie aansluit. De omzetbelasting, financiële rapportages, maandelijkse overzichten en de facturatie komen berekend in de jaarrekening terug.

Jaarrekening opstellen uit drie onderdelen

De jaarrekening bestaat uit drie onderdelen:

Moet ik altijd een jaarrekening opstellen?

Een jaarrekening opstellen is voor elke onderneming een verplichting. Kleine bedrijven kunnen volstaan met een verkorte balans en een beperkte toelichting. De jaarrekening wordt ook vaak voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting [C1]  gebruikt.

 


De jaarrekening of financieel jaarverslag in het kort

De jaarrekening geeft een volledig beeld van de financiële situatie van je bedrijf. Dit zijn de belangrijkste punten:

Jaarrekening opmaken?

Wil je de jaarrekening  laten opmaken door ons administratiekantoor of wil je eerst meer informatie?  Je kunt gelijk een aanvraag indienen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 
 

“Laat de jaarrekening door ons opstellen tegen een zeer scherp tarief”