info@akklijn.nl 0570 83 16 48

Boekhouding ZZP

Boekhouding ZZP  

Als kleinschalige boekhouder in Deventer doen wij ook de ZZP boekhouding voor startende ondernemers en ondernemers die hun financiële administratie willen uitbesteden, bij drukte of groei van het bedrijf.

ZZP boekhouding is niet je tijdverdrijf?

Als ondernemer is het uitvoeren van je boekhouding niet het leukste tijdverdrijf, zeker als je dit moet doorschuiven naar de late avonduren of in het weekend. Die tijd wil je natuurlijk liever aan leuke dingen besteden. Met onze jarenlange expertise en ervaring kun je de ZZP boekhouding gerust aan ons overlaten en gebruik jij je spaarzame vrije tijd voor je zelf, je gezin of je vrienden.

Boekhouding uitbesteden?

Heb je als ZZP-er tot nu toe je eigen boekhouding gedaan, maar wordt het je te veel of te  ingewikkeld en wil je dit liever uitbesteden aan een ZZP boekhouder?  Wij hebben hiervoor een zeer scherp geprijsd ZZP administratiepakket, [C1] waarvoor je slechts 65 euro excl. btw per maand voor betaald. Daarmee kun je de gehele administratie en belastingaangifte aan ons uit besteden!

ZZP boekhouder in Deventer en omgeving

Wil je het liefst een ZZP boekhouder in Deventer of omgeving, waar je face to face contact mee kunt hebben? Administratiekantoor Klijn stelt het persoonlijk contact met klanten bovenaan en wij kennen onze klanten graag bij naam. Onder het genot van een verse kop koffie, kun je altijd bij ons langs komen om je boekhouding te overleggen, financieel advies te vragen of je belastingaangifte[C2]  ZZP te laten doen.

Wil je zo veel mogelijk zelf doen, kan je ons ook alleen inzetten om bijvoorbeeld je jaarrekening[C3]  te laten opmaken.

Boekhouder nodig?

Zoek je  een boekhouder die je snel, professioneel en deskundig kan helpen met je boekhouding? Neem dan gelijk contact met  ons op voor een kennismakingsgesprek.


“ Voor de boekhouding ZZP zijn wij je administratiekantoor in Deventer “