info@akklijn.nl 0570 83 16 48

Administratiekantoor

Administratiekantoor Deventer

Administratiekantoor Klijn is een kleinschalig administratiekantoor in Deventer voor ZZP-ers, ondernemers en bedrijven die hun bedrijfsadministratie liever uitbesteden aan een ervaren administrateur.  Daarbij hebben wij veel kennis en ervaring van financiële zaken die bij het ondernemerschap horen en kunnen hierover financieel advies geven. 

 

Financiële administratie uitbesteden?

Het uitvoeren en bijhouden van je financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende bezigheid, waar de meeste ondernemers liever niet hun spaarzame tijd aan willen besteden. Wij kunnen maatwerkgericht de administratie overnemen, zodat je een relevante en overzichtelijke administratie krijgt en je hier zelf geen omkijken meer naar hebt. Daarbij kun je op elk moment je financiële administratie bekijken en controleren.

 

Financieel advies door uw eigen financieel adviseur

Bij het ondernemerschap komen vaak financiële zaken kijken waar je mogelijk vragen over hebt of waarover je een beslissing moet nemen. Indien je klant bij ons wordt of bent, kun je altijd je vragen aan ons voorleggen, zodat wij als sparringpartner en financieel adviseur met je mee kunnen denken en je weer een stapje verder kunnen helpen.

 

Waarvoor kunt u Administratiekantoor Klijn inschakelen?


Bij administratiekantoor Klijn kun je overleggen welk deel van de bedrijfsadministratie je eventueel zelf wil doen en wat je liever wilt uitbesteden. Hiermee hou je de financiën in de hand en leveren wij het maatwerk dat je nodig hebt.

 

Uw administratie uitbesteden? 

Zoek je een administratiekantoor in regio Deventer  met scherpe tarievendie je op deskundige wijze kan helpen met je administratie? Maak gelijk een afspraak voor een gratis adviesgesprek!
 
 
 

 “Je administratiekantoor in Deventer, lekker dichtbij en snel geregeld!